Home Algemeen

Kom je helpen met NL Doet?

Zaterdag 12 maart is het weer NL doet! Dat betekent dat we aan de slag kunnen met het schilderen van de gebouwen. We kunnen veel hulp gebruiken! Kom je ons helpen? Meld je dan aan via deze link! http://klussen.nldoet.nl/nldoet/klus/?documentid=17441

Laatst aangepast op woensdag, 24 februari 2016 21:25

Hulp gezocht op de klusdag!

We hebben uw hulp nodig!

Zaterdag 17 oktober is het klusdag bij Scouting Ginneken. We willen deze dag gebruiken om zoveel mogelijk (delen van de) gebouwen te schilderen, dus we kunnen veel hulp gebruiken! U bent de hele dag welkom tussen 9 en 17 uur en u hoeft niets mee te nemen, alleen oude kleren aan te doen.

We hopen u dan te zien!

Jaarplanning 2015/2016

We zijn er weer! De vakantie is jammer genoeg afgelopen, maar dat betekent ook dat wij weer mogen beginnen! We hebben er zin in, hopelijk jullie ook! Hierbij de beknopte algemene jaarplanning voor 2015 / 2016. Hierop staan de data dat er geen opkomst is en de groepsopkomsten. Schrijf de data in je agenda!

Het kan zijn dat een speltak hier vanaf wijkt. Houd dan de planning van de betreffende speltak aan. Heb je vragen? Neem dan even contact op met je leiding!

Groepsbarbecue 2015!

Het einde van het seizoen zit er weer aan te komen en zo ook onze jaarlijkse, niet te missen,  Groepbarbecue! Dit jaar niet op de laatste opkomst maar al op 27 juni aanstaande vanaf 17.00.

Alle leden, ouders/verzorgers, familie en andere gasten zijn welkom. Naast een lekkere barbecue is dit een mooi moment om iedereen weer te zien en met elkaar bij te praten.

Voor leden is de bbq gratis, voor andere deelnemers vragen wij een bijdrage
- Deelnemers t/m 6 jaar: €5,00
- Deelnemers t/m 10 jaar: €7,00
- Deelnemers van 11 jaar en ouder: €9,00
(Plusscouts dienen zich als deelnemer op te geven)

Hoe geef je je op?
Opgeven kan t/m 20 juni. Dit kan op 2 manieren. Ofwel door aan de beverleiding een gesloten envelop te geven met daarop de naam van het lid en het aantal overige deelnemers per leeftijd en in de envelop gepast het betreffende bedrag. Wanneer er rekening gehouden moet worden met een bepaald dieet dan dit ook graag opschrijven. Een andere mogelijkheid is om via de volgende link in te schrijven en te betalen: https://sol.scouting.nl/?task=as_registration&action=add&frm_id=13653

Hopelijk tot de groepsbarbecue!

Hout te koop!

Zoals u misschien weet is de boom die over het terrein van Scouting Ginneken hing inmiddels omgehakt, dat is goed nieuws!
Ook goed nieuws is dat we nu veel hout hebben, teveel om het allemaal zelf op te stoken. Dat betekent dat we het kunnen verkopen, onze vraag is dan ook of u interesse heeft in stookhout?
De prijs is €60 per kuub, het is eikenhout en het is klein gehakt. U kunt de gewenste hoeveelheid ophalen op 30 mei tussen 11 en 13 uur, uiteraard kunnen we helpen met inladen! Heeft u geen aanhanger? Geen probleem, wij hebben er een te leen! Kunt u niet op 30 mei? Neem dan even contact op met Jan van Rijen zodat we een andere afspraak kunnen maken. Hij is te bereiken via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. .
Heeft u interesse? Vul dan hier uw gegevens in: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1C43zfBplvdfw5l1h1GC77whFwXMgHzm7FmH-7s75qe0/edit?usp=sharing. In dit document leest u ook waar u het bedrag naar over kunt maken.
Alvast bedankt voor de hulp!
Laatst aangepast op maandag, 11 mei 2015 19:58

Pagina 1 van 6