Scouting Ginneken - Breda - Samen uitdagende activiteiten

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Leiding

Leiding

Dit zijn de vrijwilligers die Scouting Ginneken een levendige en jonge vereniging houden. Elke week zorgen ze voor een leuk programma voor de leden. Uiteraard doen ze zelf ook weleens activiteiten voor de gezelligheid en de teamgeest. Zo hebben we avondjes karten, playbackshow, films, jaarlijks een leidingweekend en nog veel meer! Vanaf 17 jaar kan je hulpleiding worden met een iets minder rechten en plichten en vanaf 18 ben je volwaardig leiding.

Leiding en begeleiding: waar staan zij voor?

Afdrukken PDF
De leiding van de verschillende speltakken hebben met elkaar een leuke klus te klaren. Uiteraard spelen samenwerking en overleg daar een heel belangrijke rol in. Wij vinden het erg belangrijk dat een stafteam goed functioneert en dat ieder staflid zich daarin thuis voelt. Want als de leiding het onderling goed en gezellig heeft, dan hebben de kinderen dat ook! De verschillende stafteams denken dan ook goed na over de samenstelling van hun team. We hebben minimum leeftijden afgesproken waarop iemand leiding kan worden, omdat we vinden dat het een verantwoordelijke taak is waar we voor staan. Jonge stafleden kunnen als ‘hulpstaf’ instromen, wat betekent dat ze minder verantwoordelijkheid op hun schouders krijgen en meer ondersteuning van de anderen mogen verwachten. Alle nieuwe leiding wordt rustig ingewerkt en wegwijs gemaakt, door het stafteam en door de groepsbegeleider.
Lees meer...
 
 

Leiding Gezocht

Ben jij 18 jaar of ouder, een echte teamplayer en wil je misschien leiding worden bij één van onze leeftijdsgroepen? Neem dan contact op!

Login

Willekeurige foto

zoka2013-sc...
Image Detail

Opzeggen lidmaatschap

Informatie over het opzeggen van je lidmaatschap is te vinden op deze pagina.