Home RSA (14,5-18jr)

RSA

Speltakteken ExplorersRSA staat voor Rowan Sherpa Afdeling. Rowan's en Sherpa's (of Explorers) zijn jongens en meisjes van 15 tot 18 jaar. Bij deze speltak moeten de leden zelf programma's maken. De leiding bij deze speltak heet daarom ook begeleiding, want de leden moeten ook zelf het programma leiden. De RSA gaat meestal naar het buitenland (België, Luxemburg, Engeland) op zomerkamp. De groep bestaat uit ongeveer 16 leden.

Opkomst: vrijdag van 20:15 uur tot 22:15 uur, locatie Duivelsbruglaan.

Nieuwjaarsborrel

Nog maar een paar dagen en dan is het zover; 2010! Tijd om weer een nieuw scoutingjaar in te luiden en tijd om het zomerkamp voor te bereiden.

De RSA staf nodigt daarom de de RSA leden en de ouders van de RSA leden uit om op vrijdagavond 22 januari samen met ons een toost uit te brengen op het nieuwe jaar, terug te blikken op het vorige zomerkamp en informatie uit te wisselen met betrekking tot het aankomende jaar.

We wensen iedereen alvast een spetterend 2010!

Laatst aangepast op maandag, 28 december 2009 19:36

Zomerkamp 2009 - Denemarken

Inmiddels weer volledig uitgerust kijken we terug op een geweldig zomerkamp in Denemarken.

Vertrokken op zaterdag 25 augustus om, na een overnachting in Eutin (Duitsland), op zondag aan te komen in op Scoutcentrum Naesby (nabij Glumso) in Denemarken. In Denemarken hebben we ons bezig gehouden met een 'common day' op het kampterrein, een hike (33km lopen was naderhand misschien iets te veel), een gezellige dag Kopenhagen, kanoën en smeden. Na heel veel lol en een zin om nog langer op zomerkamp te blijven kwamen we zondag 2 augustus weer aan in Breda.

We willen alle leden bedanken voor de gezelligheid, wij vonden het een geweldig zomerkamp!

Bedankt!

Groetjes,

jullie leidings

p.s. de eerste opkomst is op 11 september, check ook je mail.

Laatst aangepast op zondag, 10 januari 2010 16:33

sggn.nl-wb1...